ΚΑΤΑσΚΕΥΑσΤΕΣ

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

  • Havanna με LED φωτιστικό και τηλεχειρισμό της Westinghouse
    Havanna με LED...

    ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΜΧ. Το επιτυχημένο μοντελο Havanna της...

    155,00 €
  • Louisville Λευκός με DC μοτέρ και LED φωτιστικό της Beacon
    Louisville Λευκός με...

    Νέος ανεμιστήρας οροφής με ιδιαίτερο rustic στυλ για μεγάλους χώρους από...

    435,00 €
  • ECO NEO III 180 Χρώμιο Κερασία - Καρυδιά με DC μοτέρ της Casafan
    ECO NEO III 180 Χρώμιο...

    Αθόρυβος και minimal DC ανεμιστήρας οροφής με την κορυφαία ποιότητα της...

    485,00 €
  • ECO NEO III 132 Χρώμιο Μαύρο - Teak με DC μοτέρ της Casafan
    ECO NEO III 132 Χρώμιο...

    Αθόρυβος και minimal DC ανεμιστήρας οροφής με την κορυφαία ποιότητα της...

    420,00 €
  • ECO Dynamix II Βασάλτης με DC μοτέρ της Casafan
    ECO Dynamix II...

    Νέο μοντέλο 2024 με Γερμανική ποιότητα και διαχρονικό στυλ. Design...

    500,00 €
  • ECO Dynamix II Λευκός με DC μοτέρ της Casafan
    ECO Dynamix II Λευκός...

    Νέο μοντέλο 2024 με Γερμανική ποιότητα και διαχρονικό στυλ. Design...

    500,00 €
  • ECO Plano II Gray 132 με DC μοτέρ, IoT με WiFi και τηλεχειρισμό της Casafan
    ECO Plano II Gray 132...

    Ιδανικός για χαμηλoτάβανους χώρους ανεμιστήρας οροφής με DC μοτέρ και...

    450,00 €
  • ECO Plano II Basalt 112 με DC μοτέρ, IoT με WiFi  και τηλεχειρισμό της Casafan
    ECO Plano II Basalt...

    Ιδανικός για χαμηλoτάβανους χώρους και υπνοδωμάτια ανεμιστήρας οροφής με...

    450,00 €
  • ECO Plano II Chrome 112 με DC μοτέρ, IοΤ Wifi και τηλεχειρισμό της Casafan
    ECO Plano II Chrome...

    Ιδανικός για χαμηλoτάβανους χώρους και υπνοδωμάτια ανεμιστήρας οροφής με...

    450,00 €
  • Bronx Χρώμιο Μαύρος με DC μοτέρ και LED φωτιστικό της Beacon
    Bronx Χρώμιο Μαύρος με...

    Νέος minimal και με ιδιαίτερο στυλ ανεμιστήρας οροφής ιδανικός για κάθε...

    240,00 €
  • Vector Λευκός με DC μοτέρ και LED φωτιστικό της Beacon
    Vector Λευκός με DC...

    Νέος minimal και αέρινος ανεμιστήρας οροφής ιδανικός για κάθε σύγχρονο...

    180,00 €
  • Εξωτερικού χώρου Monza Μαύρος με DC μοτέρ της Beacon
    Εξωτερικού χώρου Monza...

    Νέος minimal, μεγάλος ανεμιστήρας οροφής κατάλληλος και για εξωτερικούς...

    375,00 €
  • Εξωτερικού χώρου Monza Λευκός με DC μοτέρ της Beacon
    Εξωτερικού χώρου Monza...

    Νέος minimal, μεγάλος ανεμιστήρας οροφής κατάλληλος και για εξωτερικούς...

    375,00 €
  • Condor Λευκός με DC μοτέρ της Beacon
    Condor Λευκός με DC...

    Νέος minimal και ξεχωριστός σε design ανεμιστήρας οροφής ιδανικός για...

    250,00 €
  • Condor Μαύρος με DC μοτέρ της Beacon
    Condor Μαύρος με DC...

    Νέος minimal και ξεχωριστός σε design ανεμιστήρας οροφής ιδανικός για...

    250,00 €
  • Εξωτερικού χώρου Polis Μαύρος με DC μοτέρ της Beacon
    Εξωτερικού χώρου Polis...

    Νέος minimal ανεμιστήρας οροφής κατάλληλος και για στεγασμένους...

    280,00 €
  • Εξωτερικού χώρου Polis Λευκός με DC μοτέρ της Beacon
    Εξωτερικού χώρου Polis...

    Νέος minimal ανεμιστήρας οροφής κατάλληλος και για στεγασμένους...

    280,00 €
  • Sfera M Μαύρος με DC μοτέρ της FARO
    Sfera M Μαύρος με DC...

    Νέος minimal και αέρινος ανεμιστήρας οροφής ιδανικός για κάθε σύγχρονο...

    265,00 €
  • Sfera M Λευκός με DC μοτέρ της FARO
    Sfera M Λευκός με DC...

    Νέος minimal και αέρινος ανεμιστήρας οροφής ιδανικός για κάθε σύγχρονο...

    265,00 €
  • Sfera S Μαύρος με DC μοτέρ της FARO
    Sfera S Μαύρος με DC...

    Νέος minimal και αέρινος ανεμιστήρας οροφής ιδανικός για κάθε σύγχρονο...

    250,00 €
  • Sfera S Λευκός με DC μοτέρ της FARO
    Sfera S Λευκός με DC...

    Νέος minimal και αέρινος ανεμιστήρας οροφής ιδανικός για κάθε σύγχρονο...

    250,00 €
  • Klim L Λευκός Βελανιδιά με DC μοτέρ και φωτιστικό της FARO
    Klim L Λευκός...

    Νέος minimal ανεμιστήρας οροφής ιδανικός για κάθε σύγχρονο χώρο το...

    435,00 €
  • Klim L Μαύρος Βελανιδιά με DC μοτέρ και φωτιστικό της FARO
    Klim L Μαύρος...

    Νέος minimal ανεμιστήρας οροφής ιδανικός για κάθε σύγχρονο χώρο το...

    435,00 €
  • Klim L Μαύρος Καρυδιά με DC μοτέρ και φωτιστικό της FARO
    Klim L Μαύρος Καρυδιά...

    Νέος minimal ανεμιστήρας οροφής ιδανικός για κάθε σύγχρονο χώρο το...

    435,00 €

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Λίστα προσφοράς

Προσθέστε προϊόντα που επιθυμείτε προσφορά.

Τι είναι ο Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων;

Ο Ευρωπαϊκός Κανονισμός 2016/679 (General Data Protection Regulation, GDPR) ψηφίστηκε στις 27.04.2016 και τίθεται σε υποχρεωτική εφαρμογή για όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις 25.05.2018, διαμορφώνοντας ένα ενιαίο νομικό πλαίσιο, χωρίς την ανάγκη ψήφισης εθνικής νομοθεσίας και καταργώντας την υφιστάμενη νομοθεσία. Ο νέος κανονισμός αυξάνει σημαντικά τις υποχρεώσεις των επιχειρήσεων, ενώ το μέγεθος των προβλεπόμενων προστίμων τον τοποθετεί πολύ υψηλά στην ατζέντα της ανώτατης διοίκησης.

Ποιες επιχειρήσεις αφορά;

Όλες τις ιδιωτικές και δημόσιες επιχειρήσεις, καθώς και τις κρατικές αρχές που με οποιοδήποτε τρόπο διαχειρίζονται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα πελατών, πελατών των πελατών τους, εργαζομένων, συνεργατών ή άλλων φυσικών προσώπων. Ως εκ τούτου, o GDPR αφορά πρακτικά όλες τις επιχειρήσεις, εντός και εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, εφόσον τα δεδομένα αφορούν Ευρωπαίους πολίτες.

Ποιες υποχρεώσεις προβλέπονται για τις επιχειρήσεις;

  • να τηρούν τις βασικές αρχές προστασίας των προσωπικών δεδομένων, δηλαδή να τα συλλέγουν για συγκεκριμένο νόμιμο σκοπό και μόνο όσα εξ’ αυτών είναι απαραίτητα, να μην τα υποβάλουν σε περαιτέρω επεξεργασία κατά τρόπο ασύμβατο με το σκοπό, να τα επικαιροποιούν, να τα αποθηκεύουν για το ελάχιστο χρονικό διάστημα που απαιτείται, να λαμβάνουν κατά περίπτωση την ελεύθερη και σαφή συγκατάθεση των φυσικών προσώπων
  • να τα μεταφέρουν σε χώρες εκτός ΕΕ μόνον υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις
  • να δίνουν πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα σε συνεργάτες τους μόνον υπό συγκεκριμένες συνθήκες και εφόσον αυτοί αποδεικνύουν τη συμμόρφωσή τους με τον GDPR
  • να αναπτύξουν ηλεκτρονικά εργαλεία για την έγκαιρη και δωρεάν ανταπόκριση σε αιτήματα για:
  • ανάκληση της συγκατάθεσης
  • πρόσβαση στα δεδομένα
  • διόρθωση των δεδομένων ή διαγραφή των δεδομένων
  • περιορισμό της επεξεργασίας
  • παράδοση των δεδομένων σε ηλεκτρονική μορφή
  • μεταφορά των δεδομένων σε άλλο φορέα
  • να γνωστοποιούν κατάλληλα και εγκαίρως στα φυσικά πρόσωπα τα δικαιώματά τους
  • να εξασφαλίζουν την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων σε όλο τον κύκλο ζωής τους
  • να τηρούν σε αρχείο και να γνωστοποιούν κάθε παραβίαση των δεδομένων εντός 72 ωρών στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και στα φυσικά πρόσωπα με απευθείας ενημέρωση ή δημόσια ανακοίνωση
  • να αποδεικνύουν ότι τηρούν όλες τις απαιτήσεις του Κανονισμού.

 Τι προβλέπεται για τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα;

Αλλάζει η ονομασία τους, καθώς ονομάζονται πλέον προσωπικά δεδομένα ειδικής κατηγορίας και διευρύνεται ο ορισμός τους, καθώς συμπεριλαμβάνονται τα γενετικά και βιομετρικά δεδομένα. Για τους οργανισμούς που χειρίζονται προσωπικά δεδομένα ειδικής κατηγορίας προβλέπονται επιπλέον απαιτήσεις.

Ποιες ποινές προβλέπονται;

Σε περίπτωση παράβασης προβλέπονται σημαντικά αυξημένα πρόστιμα, που ανάλογα με το είδος και το μέγεθός της, φθάνουν έως τα 20 εκατομμύρια ευρώ ή το 4% του παγκόσμιου ετήσιου κύκλου εργασιών.

Χρηση, πληροφορίες και πολιτική cookies που χρησιμοποιούμε στους ιστοτόπους της ANEMIS ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Στην ANEMIS ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ θεωρούμε σημαντικό να ξέρεις ποιά είναι τα cookies που χρησιμοποιούμε στην ιστοσελίδα μας αλλά και για ποιούς λόγους τα χρησιμοποιούμε. Στόχος μας είναι η σωστή ενημέρωσή σου αλλά και η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης σου στον ιστότοπό μας.

ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ COOKIES;

Χρησιμοποιούμε cookies για την βελτίωση της λειτουργίας του anemis.gr, τη σωστή περιήγηση σου, την εύκολη σύνδεσή σου και την ομαλή μετακίνησή σου στις επιμέρους σελίδες του. Παράλληλα τα cookies μας επιτρέπουν να σου παρουσιάσουμε διαφημιστικό & επιμορφωτικό περιεχόμενο σχετικό με τα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες σου.

Επίσης, τα cookies μας βοηθούν να αναλύσουμε πώς οι επισκέπτες χρησιμοποιούν τον ιστότοπό μας, πώς περιηγούνται και που δυσκολεύονται. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε συνεχώς να βελτιστοποιούμε τη λειτουργία του e-shop και να αντιμετωπίζουμε τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύπτουν. Όλες οι πληροφορίες που συλλέγονται από αυτά τα cookies είναι ανώνυμες και χρησιμοποιούνται μόνο για να βελτιώσουμε τη δική σου αγοραστική εμπειρία, τη δομή και το περιεχόμενο του anemis.gr.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ COOKIES;

Τα cookies είναι κομμάτια πληροφορίας με την μορφή πολύ μικρού κειμένου, αποθηκεύονται στον browser που χρησιμοποιείς στο PC στο Smartphone & το tablet σου (Chrome, Mozilla Firefox κλπ), βοηθώντας την αποτελεσματικότερη λειτουργία του site μας. Τα Cookies σε καμία περίπτωση δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών ούτε και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς. Οι πληροφορίες που αποθηκεύονται στα cookies χρησιμοποιούνται για σκοπούς αναγνώρισης & βελτιστοποίησης .

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

1) Αναγκαία Cookies

Επιτρέπουν την εκτέλεση βασικών λειτουργιών του site, όπως την προσθήκη προϊόντων στο καλάθι την ηλεκτρονική πληρωμή και την αποθήκευση προϊόντων στη wish-list. Χωρίς αυτά τα απολύτως απαραίτητα Cookies, πλήττεται άμεσα η ομαλή λειτουργία του e-shop αλλά υποβαθμίζεται και η προσωπική σου εμπειρία πλοήγησης μιας και βασικές e-commerce λειτουργίες υπολειτουργούν.

2) Cookies επιδόσεων

Τα cookies επιδόσεων συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με το πώς οι επισκέπτες χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα. Μας επιτρέπουν να δούμε ποιές σελίδες επισκέπτονται πιο συχνά ή μας δείχνουν εάν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα κατά την πλοήγηση. Αυτά τα cookies δεν συλλέγουν πληροφορίες που προσδιορίζουν τον επισκέπτη. Όλες οι πληροφορίες που συλλέγουν αυτά τα cookies είναι συγκεντρωτικές και ως εκ τούτου, ανώνυμες. Χρησιμοποιούνται μόνο για να τη βελτίωση του τρόπου λειτουργίας του plaisio.gr

3) Cookies λειτουργικότητας

Αυτά τα cookies «απομνημονεύουν» τις προτιμήσεις σου κατά την περιήγηση σου στο site μας, ώστε να μπορούμε να σου προτείνουμε τα κατάλληλα προϊόντα με βάση τις ανάγκες σου, ώστε να βρίσκεις πολύ πιο εύκολα αυτό που αναζητάς.

4) Cookies Διαφήμισης

Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να παρέχουν διαφημίσεις σχετικές με εσένα και τα ενδιαφέροντά σου. Χρησιμοποιούνται επίσης για την αποστολή διαφήμισης ή προσφορών που ανταποκρίνονται περισσότερο στις ανάγκες σου, με στόχο τον περιορισμό των μαζικών , ανεπιθύμητων και ανούσιων διαφημιστικών μηνυμάτων. Παράλληλα μας βοηθούν στη μέτρηση της αποτελεσματικότητας των διαφημιστικών καμπανιών.

5) Cookies Analytics

Είναι υποσύνολο των Cookies λειτουργικότητας και μας δίνουν τη δυνατότητα να αξιολογούμε την αποτελεσματικότητα των διάφορων λειτουργιών του site μας, έτσι ώστε να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία που σου προσφέρουμε.

Συγκεκριμένα:

Τρίτοι προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένης της Google, δύναται να εμφανίσουν διαφημίσεις της Εταιρίας σε ιστότοπους στο διαδίκτυο.

Τρίτοι προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένης της Google, δύναται να κάνουν χρήση cookies για την ενημέρωσή, βελτιστοποίηση και προβολή διαφημίσεων που βασίζονται σε προηγούμενη επίσκεψη του χρήστη στο δικτυακό τόπο anemis.gr.

To anemis.gr δύναται επίσης να αξιοποιήσει τα cookies από προηγούμενη επίσκεψη στην ιστοσελίδα της για επαναληπτικό μάρκετινγκ.

Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν την εξαίρεσή τους από τέτοια χρήση των cookies από την Google, εδώ. Μπορείτε να ρυθμίσετε τον Browser σας, να σας ενημερώνει κάθε φορά πριν γίνει η λήψη ενός cookie και να αποφασίζετε εσείς τη λήψη του ή την απόρριψή του. Σ' αυτή την περίπτωση έχετε υπόψη ότι ενδέχεται να μην είστε σε θέση να αξιοποιήσετε όλες τις δυνατότητες του.

To anemis.gr δύναται να χρησιμοποιεί τις λειτουργίες του Google Analytics για τις διαφημίσεις προβολής (π.χ., επαναληπτικό μάρκετινγκ, αναφορές εμφάνισης Δικτύου εμφάνισης Google, ενσωμάτωση του Διαχειριστή καμπάνιας Doubleclick και αναφορές δημογραφικών στοιχείων και ενδιαφερόντων).

Χρησιμοποιώντας τις Ρυθμίσεις διαφημίσεων, οι επισκέπτες μπορούν να εξαιρεθούν από το Google Analytics για διαφημίσεις προβολής και να προσαρμόσουν τις διαφημίσεις του Δικτύου εμφάνισης Google.

Στην ιδια σελίδα Λογαριασμού σας βρίσκονται και οι επιλογές Διαγράψτε τα δεδομένα και Κατεβάστε τα δεδομένα.

Εκεί βρίσκονται οι διαθέσιμες επιλογές εξαίρεσης του Google Analytics για τον ιστό.

Το anemis.gr συμμορφώνεται με την Πολιτική διαφημίσεων βάσει ενδιαφέροντος του Google AdWords και τους περιορισμούς για ευαίσθητες κατηγορίες και:

Χρησιμοποιεί επαναληπτικό μάρκετινγκ με το Google Analytics για διαφήμιση στο διαδίκτυο.

To anemis.gr και τρίτοι προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένης της Google, χρησιμοποιούν μαζί cookie αρχικού κατασκευαστή (όπως το cookie του Google Analytics) και cookie τρίτου μέρους (όπως το cookie DoubleClick), για την ενημέρωση, τη βελτιστοποίηση και την προβολή διαφημίσεων, σύμφωνα με τις προηγούμενες επισκέψεις κάποιων χρηστών στον ιστότοπό της.

To anemis.gr και οι τρίτοι προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένης της Google, χρησιμοποιούν μαζί cookie αρχικού κατασκευαστή (όπως το cookie του Google Analytics) και cookie τρίτου μέρους (όπως το cookie DoubleClick), για την εκτέλεση αναφορών σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι εμφανίσεις των διαφημίσεών της anemis.gr, άλλες χρήσεις υπηρεσιών διαφήμισης και οι αλληλεπιδράσεις με αυτές τις εμφανίσεις διαφημίσεων και υπηρεσίες διαφήμισης σχετίζονται με επισκέψεις στον ιστότοπό της anemis.gr.

To anemis.gr δύναται να χρησιμοποιεί τα δεδομένα από τη διαφήμιση βάσει ενδιαφέροντος της Google ή τα δεδομένα κοινού τρίτου μέρους (όπως η ηλικία, το φύλο και τα ενδιαφέροντα) με το Google Analytics.

Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε αυτή την πολιτική για cookies οποτεδήποτε. Παρακαλώ εντόπισε το σημείο «ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ» στην κορυφή της παρούσας σελίδας, για να δεις πότε αναθεωρήθηκε για τελευταία φορά η παρούσα Πολιτική Cookies. Οποιεσδήποτε αλλαγές στην παρούσα Πολιτική Cookies θα ισχύσουν από τη στιγμή που η αναθεωρημένη Πολιτική Cookies καταστεί διαθέσιμη στον Ιστοχώρο.

Διαφημιστές τρίτων μερών και άλλες επιχειρήσεις που συνεργαζόμαστε μπορεί να χρησιμοποιούν τα δικά τους Cookies για να συλλέξουν πληροφορίες που αφορούν στις δραστηριότητές σου στον Ιστοχώρο μας. Δεν ελέγχουμε αυτά τα Cookies.